'Cara Jahit Border Lace Pada Baju'


Nash Fesyen

Posted by Berita Teraktual on Tue, 29 Jul 2014 06:40:00 GMT

Cara yang saya gunakan adalah dengan menggunakan mesin jahit lurus biasa dengan tapak yang biasa.

Read More »

Nash Fesyen

Posted by Berita Teraktual on Wed, 30 Jul 2014 02:07:00 GMT

Kalau dilihat kepada kata kunci atau keyword yang membawa banyak trafik ke blog ini pada masa sekarang adalah berkaitan dengan tempahan menjahit baju.

Read More »

DIY - Jahit beads and lace | MiszTrex Blogspot

Posted by Berita Teraktual on Wed, 30 Jul 2014 10:42:00 GMT

aku rasa kahwin nanti baik sewa la.... ni pun border lace murah aku beli... kain chiffon RM50 + lining RM50 + border lace RM30 + pearl dalam RM10 + upah jahit baju ...

Read More »

....dot.dot.dot....: D.I.Y baju kurung moden patch lace

Posted by Berita Teraktual on Tue, 29 Jul 2014 13:42:00 GMT

norhaizan said... dilakochan: thanks dear :) MSL With Lurv: hye dear, salam kenal jugak..baju tu saya buat sendiri..boleh jer kalo nak tempah kt kedai kan ...

Read More »

Kita Bebas Untuk Bermimpi: BORDER LACE MURAH

Posted by Berita Teraktual on Wed, 30 Jul 2014 05:34:00 GMT

dlm pertama kompleks. kedai jual manik. dekat dgn kedai cetak kad kahwin dan kedAI jahit baju. Reply Delete

Read More »


Cara Jahit Border Lace Pada Baju

Nash fesyen, Cara yang saya gunakan adalah dengan menggunakan mesin jahit lurus biasa dengan tapak yang biasa.. Nash fesyen, Kalau dilihat kepada kata kunci atau keyword yang membawa banyak trafik ke blog ini pada masa sekarang adalah berkaitan dengan tempahan menjahit baju.. Diy - jahit beads and lace | misztrex blogspot, Aku rasa kahwin nanti baik sewa la. ni pun border lace murah aku beli kain chiffon rm50 + lining rm50 + border lace rm30 + pearl dalam rm10 + upah jahit baju.

.dot.dot.dot.: d.i.y baju kurung moden patch lace, Norhaizan said dilakochan: thanks dear :) msl with lurv: hye dear, salam kenal jugakbaju tu saya buat sendiriboleh jer kalo nak tempah kt kedai kan. Kita bebas untuk bermimpi: border lace murah, Dlm pertama kompleks. kedai jual manik. dekat dgn kedai cetak kad kahwin dan kedai jahit baju. reply delete. Baju raya 2013 -new baju kurung pahang border lace, Bagi yang hendak borong baju kurung border lace di alu-alukansesuai untuk yang hendak berniaga baju border lace ni..

Cara buat veil pengantin yang simple! | belog cik aish, So kali ni aish nak tunaikan lah janji dekat korang korang semua. aritu aish janji nak share cara cara buat veil pengantin yang simple tapi boleh diterima. Label,software mesin janome,baju kurung,sulaman & kerawang, Expertise in cloth labels /name tag / baju kurung / embroidery pattern / sewing wordings on towel / bookmark / embroider on lace, veil & scarf, tekat emas. Cara buat kotak kertas yang simple | siti kektus, Assalamualaikum. ;) disebabkan kepala aku dah senoneng(pening) semacam dok siapkan psm, maka marilah kita belajar cara buat kotak simple ye. kotak ni lagi.

Referensi:
  • nashfesyen.blogspot.com
  • nashfesyen.blogspot.com
  • misztrex.blogspot.com
You might also likeclose