'Cara Jahit Border Lace Pada Baju'


Cara Menjahit Manik pada baju (Tutorial) - YouTube

Posted by Berita Teraktual on Thu, 16 Oct 2014 12:16:00 GMT

Video ini menerangkan teknik sulaman Manik Bracelet pada kain atau hujung lengan baju, step by step yg amat mudah difahami dan dicuba sendiri di rumah ...

Read More »

Nash Fesyen

Posted by Berita Teraktual on Wed, 15 Oct 2014 18:36:00 GMT

Tempahan menjahit pakaian wanita, tudung, langsir, kelas menjahit. Tempahan baju kurung, baju kurung pahang, kebaya, jubah, telekung, peplum, blouse, shawl ...

Read More »

Cara Jahit Kaff Lengan Baju | Dunia Jahitan MizaEija

Posted by Berita Teraktual on Wed, 15 Oct 2014 11:34:00 GMT

Disebabkan itu, setiap kali buat kaff baju mesti lain2 cara jahitnya.

Read More »

Cara Membuat Tudung Labuh - YouTube

Posted by Berita Teraktual on Fri, 17 Oct 2014 04:01:00 GMT

Ramai yang tercari-cari bagaimana mahu membuatnya, so this is it. Enjoy.

Read More »

DIY - Jahit beads and lace | MiszTrex Blogspot

Posted by Berita Teraktual on Fri, 17 Oct 2014 15:35:00 GMT

aku rasa kahwin nanti baik sewa la.... ni pun border lace murah aku beli... kain chiffon RM50 + lining RM50 + border lace RM30 + pearl dalam RM10 + upah jahit baju ...

Read More »


Cara Jahit Border Lace Pada Baju

Cara menjahit manik pada baju (tutorial) - youtube, Video ini menerangkan teknik sulaman manik bracelet pada kain atau hujung lengan baju, step by step yg amat mudah difahami dan dicuba sendiri di rumah. Nash fesyen, Tempahan menjahit pakaian wanita, tudung, langsir, kelas menjahit. tempahan baju kurung, baju kurung pahang, kebaya, jubah, telekung, peplum, blouse, shawl. Cara jahit kaff lengan baju | dunia jahitan mizaeija, Disebabkan itu, setiap kali buat kaff baju mesti lain2 cara jahitnya..

Cara membuat tudung labuh - youtube, Ramai yang tercari-cari bagaimana mahu membuatnya, so this is it. enjoy.. Diy - jahit beads and lace | misztrex blogspot, Aku rasa kahwin nanti baik sewa la. ni pun border lace murah aku beli kain chiffon rm50 + lining rm50 + border lace rm30 + pearl dalam rm10 + upah jahit baju. .dot.dot.dot.: d.i.y baju kurung moden patch lace, Norhaizan said dilakochan: thanks dear :) msl with lurv: hye dear, salam kenal jugakbaju tu saya buat sendiriboleh jer kalo nak tempah kt kedai kan.

Tempahan menjahit baju & manik sekitar putrajaya | adieyza, Kepada mereka yang berhampiran kawasan putrajaya, kalau berminat untuk buat tempahan menjahit baju boleh contact zana yer harga yang ditawarkan memang. Madam azra fesyen, Kelas jahitan dari asas hingga fesyen.masa fleksible.belajar secara individu. banyak tips dan petua akan di kongsi bersama. jom belajar menjahit pakaian sendiri dgn. Cara buat veil pengantin yang simple! | belog cik aish, So kali ni aish nak tunaikan lah janji dekat korang korang semua. aritu aish janji nak share cara cara buat veil pengantin yang simple tapi boleh diterima.

Referensi:
  • www.youtube.com
  • nashfesyen.blogspot.com
  • duniajahitanmizaeija.blogspot.com
You might also likeclose