'Cara Jahit Border Lace Pada Baju'


Nash Fesyen

Posted by Berita Teraktual on Sat, 13 Sep 2014 14:07:00 GMT

Tempahan menjahit pakaian wanita, tudung, langsir, kelas menjahit. Tempahan baju kurung, baju kurung pahang, kebaya, jubah, telekung, peplum, blouse, shawl ...

Read More »

Mini Ros Lace - YouTube

Posted by Berita Teraktual on Tue, 16 Sep 2014 07:29:00 GMT

YouTube home · Zuan Zahri

Read More »

Jahit Baju Kurung, Tempahan Baju Kurung, Baju Pengantin

Posted by Berita Teraktual on Mon, 15 Sep 2014 08:42:00 GMT

Jahit Baju Kurung, Tempahan Baju Kurung, Baju Kurung Moden, Baju Kurung Online, Butik online, Tempahan Baju Pengantin, Damansara Damai, Petaling Jaya, Shah Alam ...

Read More »

Tips menampal iron on hotfix di atas baju - YouTube

Posted by Berita Teraktual on Mon, 15 Sep 2014 09:04:00 GMT

Video ni menunjukkan cara menampal iron on hotfix di atas baju. Sangat mudah!

Read More »

DIY - Jahit beads and lace | MiszTrex Blogspot

Posted by Berita Teraktual on Sun, 14 Sep 2014 15:38:00 GMT

aku rasa kahwin nanti baik sewa la.... ni pun border lace murah aku beli... kain chiffon RM50 + lining RM50 + border lace RM30 + pearl dalam RM10 + upah jahit baju ...

Read More »


Cara Jahit Border Lace Pada Baju

Nash fesyen, Tempahan menjahit pakaian wanita, tudung, langsir, kelas menjahit. tempahan baju kurung, baju kurung pahang, kebaya, jubah, telekung, peplum, blouse, shawl. Mini ros lace - youtube, Youtube home · zuan zahri. Jahit baju kurung, tempahan baju kurung, baju pengantin, Jahit baju kurung, tempahan baju kurung, baju kurung moden, baju kurung online, butik online, tempahan baju pengantin, damansara damai, petaling jaya, shah alam.

Tips menampal iron on hotfix di atas baju - youtube, Video ni menunjukkan cara menampal iron on hotfix di atas baju. sangat mudah!. Diy - jahit beads and lace | misztrex blogspot, Aku rasa kahwin nanti baik sewa la. ni pun border lace murah aku beli kain chiffon rm50 + lining rm50 + border lace rm30 + pearl dalam rm10 + upah jahit baju. .dot.dot.dot.: d.i.y baju kurung moden patch lace, Norhaizan said dilakochan: thanks dear :) msl with lurv: hye dear, salam kenal jugakbaju tu saya buat sendiriboleh jer kalo nak tempah kt kedai kan.

Diy? segalanya bermula disini!: kelas jahitan baju & kain, 1. baju kurung/ kedah/pesak gantung (baju sahaja) = rm 70.00 2. baju kebaya/kebaya asli/ kurung modern biasa* (baju sahaja) = rm 90.00 3. blouse biasa. Mamabusyra ~ we l.o.v.e healthy lifestyle: border lace, Border lace cantik dan murah (single layer) stok terkini dan terhad!. Ena's stories: tutorial: jahit manik bracelet, Start dengan jahit camnikeluarkan jarum kiri dan jarum kanan pada kain.

Referensi:
  • nashfesyen.blogspot.com
  • www.youtube.com
  • jahitbajukurung.com
You might also likeclose