'Cara Ikat Manik Untuk Bunga Hantaran'


bunga dip | bunga dip bunga dulang bunga pahar bunga pahar ...

Posted by Berita Teraktual on Thu, 23 Oct 2014 14:52:00 GMT

bunga dip bunga dulang bunga pahar bunga pahar dip bunga telor bunga telur cara cara membuat bunga dip cara membuat bunga dip gubahan bunga dulang gubahan bunga hantaran

Read More »

Tentang Aku: Cara-Cara Membuat Tapak Hantaran

Posted by Berita Teraktual on Fri, 24 Oct 2014 00:54:00 GMT

1) Bahan yang diperlukan : Gabus segi empat tepat, net organza bercorak, manik berantai, bunga, reben organza , reben, dawai besi besar, renda

Read More »

Cara Membuat Bunga Dip | bunga dip

Posted by Berita Teraktual on Fri, 24 Oct 2014 14:22:00 GMT

Salam, Post kali ini saya ingin bercerita tentang cara-cara membuat bunga dip kecil. Bunga dip kecil ini penting untuk menambah seri pada gubahan bunga ...

Read More »

Cara-cara Membuat Bunga Telur Menggunakan Kertas Crepe

Posted by Berita Teraktual on Sat, 25 Oct 2014 02:18:00 GMT

wahh syiok jer tgk tutorial ko,baru aku tau camner nk wuat bunga telur gini..hehe..tq tq. Reply Delete

Read More »

Bunga Telor - ~A wedding story..D.I.Y without a fuss!!!~

Posted by Berita Teraktual on Fri, 24 Oct 2014 02:41:00 GMT

Dear visitors, thank you for still visiting this blog. I had switched to my own website, www.bungatelor.com. Come and visit my new bunga telor guides over there.

Read More »


Cara Ikat Manik Untuk Bunga Hantaran

Bunga dip | bunga dip bunga dulang bunga pahar bunga pahar, Bunga dip bunga dulang bunga pahar bunga pahar dip bunga telor bunga telur cara cara membuat bunga dip cara membuat bunga dip gubahan bunga dulang gubahan bunga hantaran. Tentang aku: cara-cara membuat tapak hantaran, 1) bahan yang diperlukan : gabus segi empat tepat, net organza bercorak, manik berantai, bunga, reben organza , reben, dawai besi besar, renda. Cara membuat bunga dip | bunga dip, Salam, post kali ini saya ingin bercerita tentang cara-cara membuat bunga dip kecil. bunga dip kecil ini penting untuk menambah seri pada gubahan bunga.

Cara-cara membuat bunga telur menggunakan kertas crepe, Wahh syiok jer tgk tutorial ko,baru aku tau camner nk wuat bunga telur ginihehetq tq. reply delete. Bunga telor - ~a wedding storyd.i.y without a fuss!!!~, Dear visitors, thank you for still visiting this blog. i had switched to my own website, www.bungatelor.com. come and visit my new bunga telor guides over there.. Cara membuat kerajinan tangan bentuk bunga dari sedotan, Cara membuat bunga dari sedotan. ada 2 cara untuk membuat bunga dari sedotan: 1. di susun bertumpuk, misalnya mawar, tulip, anggrek, bunga lili, bunga.

Bunga & langit: diy : bunga pahar, Tada inilah bunga pahar buatan saya yang tak seberapa. ambil masa dalam 2 minggu untuk siapkan 100 batang. buat guna bunga tisu. kos tak banyak sangat.. Gubahan hantaran bertunang - tuala/towel - d a r i b i n t, Motif : ntah la motif apa. yang penting lipat je mcm notebook terbuka. pastu hiaslah ikut suka kat tepi-tepi tu dgn manik apa-apa yg patut.. Adzleyna bakery and craft (abc): cheese tart, Assalam sebagai pembuka tinta.dah dua hari tak sempat nak update blog.sibuk dengan urusan sendiri.keluar jap cari material untuk.

Referensi:
  • bungadip.wordpress.com
  • aznanie.blogspot.com
  • bungadip.wordpress.com
You might also likeclose