'Cara Ikat Manik Untuk Bunga Hantaran'


Tentang Aku: Cara-Cara Membuat Tapak Hantaran

Posted by Berita Teraktual on Wed, 17 Sep 2014 23:56:00 GMT

1) Bahan yang diperlukan : Gabus segi empat tepat, net organza bercorak, manik berantai, bunga, reben organza , reben, dawai besi besar, renda

Read More »

bunga dip | bunga dip bunga dulang bunga pahar bunga pahar ...

Posted by Berita Teraktual on Sun, 21 Sep 2014 02:08:00 GMT

bunga dip bunga dulang bunga pahar bunga pahar dip bunga telor bunga telur cara cara membuat bunga dip cara membuat bunga dip gubahan bunga dulang gubahan bunga hantaran

Read More »

Cara Membuat Bunga Dip | bunga dip

Posted by Berita Teraktual on Sun, 21 Sep 2014 04:10:00 GMT

Salam, Post kali ini saya ingin bercerita tentang cara-cara membuat bunga dip kecil. Bunga dip kecil ini penting untuk menambah seri pada gubahan bunga ...

Read More »

munnafendy.com: Tutorial ikat riben bunga telur

Posted by Berita Teraktual on Sun, 21 Sep 2014 23:30:00 GMT

As per requested, ini ada 3 cara ikat riben untuk ikat pada bunga telur dengan cara mudah. Tak semestinya untuk bunga telur, nak buat sebagai hairband atau pin kan ...

Read More »

Cara-cara Membuat Bunga Telur Menggunakan Kertas Crepe

Posted by Berita Teraktual on Sun, 21 Sep 2014 17:53:00 GMT

wahh syiok jer tgk tutorial ko,baru aku tau camner nk wuat bunga telur gini..hehe..tq tq. Reply Delete

Read More »


Cara Ikat Manik Untuk Bunga Hantaran

Tentang aku: cara-cara membuat tapak hantaran, 1) bahan yang diperlukan : gabus segi empat tepat, net organza bercorak, manik berantai, bunga, reben organza , reben, dawai besi besar, renda. Bunga dip | bunga dip bunga dulang bunga pahar bunga pahar, Bunga dip bunga dulang bunga pahar bunga pahar dip bunga telor bunga telur cara cara membuat bunga dip cara membuat bunga dip gubahan bunga dulang gubahan bunga hantaran. Cara membuat bunga dip | bunga dip, Salam, post kali ini saya ingin bercerita tentang cara-cara membuat bunga dip kecil. bunga dip kecil ini penting untuk menambah seri pada gubahan bunga.

Munnafendy.com: tutorial ikat riben bunga telur, As per requested, ini ada 3 cara ikat riben untuk ikat pada bunga telur dengan cara mudah. tak semestinya untuk bunga telur, nak buat sebagai hairband atau pin kan. Cara-cara membuat bunga telur menggunakan kertas crepe, Wahh syiok jer tgk tutorial ko,baru aku tau camner nk wuat bunga telur ginihehetq tq. reply delete. Cara-cara buat reben hamper - tentang aku, Petang ni nak siapkan hamper mesti siap sebelum esok huhu bunga pulak habis jadik mahu tak mahu kena la buat bunga reben ni bukan apa yang.

Si nawal latisya: review: tutorial bunga pahar, Sebelum ni ada yang bertanya dengan saya tentang tutorial macam mana nak buat bunga pahar macam saya buat masa wedding hari tu.. Gubahan hantaran bertunang - tuala/towel - d a r i b i n t, Motif : ntah la motif apa. yang penting lipat je mcm notebook terbuka. pastu hiaslah ikut suka kat tepi-tepi tu dgn manik apa-apa yg patut.. .:: wawa syaida ::.: hantaran pertunangan for / from him, Ada 9 hantaran semuanyadan semestinya semua makanansebab adat orang penang, hantaran untuk pertunangan ni hanyalah makananmenda-menda macam baju.

Referensi:
  • aznanie.blogspot.com
  • bungadip.wordpress.com
  • bungadip.wordpress.com
You might also likeclose