'Jimak Nikmat'


Jimak @ Nikmat

Posted by Berita Teraktual on Tue, 09 Sep 2014 17:10:00 GMT

Tanpa disuruh, maid ku itu duduk di atas katil lalu tangannya memegang batang konekku. Dibelai-belainya dengan penuh perasaan, macam dah menyimpan hasrat sekian lama.

Read More »

Jimak @ Nikmat

Posted by Berita Teraktual on Thu, 11 Sep 2014 16:25:00 GMT

Aku merupakan berkhidmat sebagai seorang pegawai kerajaan. Sudah beristeri dan mempunyai seorang anak. Perkenalan ku dengan seorang wanita yang bernama miza.

Read More »

Ingin Bersama lebih lama, Nikmat bersetubuh hebat & Jimak ...

Posted by Berita Teraktual on Wed, 10 Sep 2014 06:54:00 GMT

Untuk main lebih lama, hebat & bertenaga! Puaskan pasangan anda berkali-kali dalam 1 hari! Rahsianya sila lawat www.veronicaresources.com Beli 1 barang ...

Read More »

SEKS Melayu Rahsia Nikmat Jimak - Scribd - Read Unlimited ...

Posted by Berita Teraktual on Thu, 11 Sep 2014 17:44:00 GMT

untuk kalangan dewasa sahaja. RAHSIA NIKMAT JIMAK risalah petua teknik hubungan seks untuk kepuasan maksima RAHSIA NIKMAT JIMAK WARISAN MELAYU

Read More »

posisi jimak « Info seks | Info Batin

Posted by Berita Teraktual on Thu, 11 Sep 2014 02:35:00 GMT

Cara sesuai jimak suami isteri. Posted on July 25, 2009. Setiap kali melakukan hubungan badan dengan suami-isteri beberapa abad harus diikuti;-( Jangan mengharamkan ...

Read More »


Jimak Nikmat

Jimak @ nikmat, Tanpa disuruh, maid ku itu duduk di atas katil lalu tangannya memegang batang konekku. dibelai-belainya dengan penuh perasaan, macam dah menyimpan hasrat sekian lama.. Jimak @ nikmat, Aku merupakan berkhidmat sebagai seorang pegawai kerajaan. sudah beristeri dan mempunyai seorang anak. perkenalan ku dengan seorang wanita yang bernama miza.. Ingin bersama lebih lama, nikmat bersetubuh hebat & jimak, Untuk main lebih lama, hebat & bertenaga! puaskan pasangan anda berkali-kali dalam 1 hari! rahsianya sila lawat www.veronicaresources.com beli 1 barang.

Seks melayu rahsia nikmat jimak - scribd - read unlimited, Untuk kalangan dewasa sahaja. rahsia nikmat jimak risalah petua teknik hubungan seks untuk kepuasan maksima rahsia nikmat jimak warisan melayu. Posisi jimak « info seks | info batin, Cara sesuai jimak suami isteri. posted on july 25, 2009. setiap kali melakukan hubungan badan dengan suami-isteri beberapa abad harus diikuti;-( jangan mengharamkan. Jimak « info seks | info batin, Latihan kemutan faraj. posted on august 1, 2009. kemutan faraj yang berkesan akan memberikan nikmat yang tidak terhingga semasa melakukan jimak bukan sahaja pada.

Jimak menurut islam | jalan akhirat, Perkara-perkara penting semasa melakukan persetubuhan 1. bertaubat dan memohon keampunan di malam pertama islam menganjurkan kepada pasangan suami isteri. Cara bersetubuh dan posisi seks menurut islam | seni suami, Teknik-teknik dalam hubungan seks suami isteri. antara teknik-teknik yang boleh diamalkan ialah:-1- bersetubuh dalam pelbagai posisi pelbagai posisi persetubuhan. Kitab seni jimak islam (quratul ‘uyun) | jalan akhirat, Kitab ini memuat 20 pasal (disini tuliskan hanya beberapa pasal saja) di dalam kitab ini memuat tentang beberapa hadist dan nasehat dalam mebina rumah.

Referensi:
  • nikmat4.rssing.com
  • nikmat4.rssing.com
  • www.youtube.com
You might also likeclose