'Jual Ayam Laga Rm 50 2013'


AYAM SABUNG / AYAM LAGA

Posted by Berita Teraktual on Fri, 24 Oct 2014 05:33:00 GMT

anak bapak kelabu 3x dengan ibu hitam umur da 7 bln ayam belum berani ayam lagi ... tapi kaki besar sikit lah haha ..sbb tu aku tak jual dia nie ..

Read More »

Ayam Sabung

Posted by Berita Teraktual on Wed, 22 Oct 2014 17:24:00 GMT

Bibit ayam sabung pada masa dahulu tidak dikhususkan kepada jenis ayam sabung seperti sekarang dahulu ayam sabung hanya dipanggil mengikut warna dan gaya sahaja ...

Read More »

Mengenali Ayam Kampung Ori, Ayam Hutan dan Ayam Sabung ...

Posted by Berita Teraktual on Sat, 25 Oct 2014 03:58:00 GMT

ayam bangkok??? siam??? nama nya saigon… ayam kpg orait gulai ayam redang nenas.. ayam hutan itu jenis 1 jak kau bg tau…. ada 2 jenis lagi…. kau tak ...

Read More »

Ayam Sabung: Gambar terbaru

Posted by Berita Teraktual on Fri, 24 Oct 2014 21:25:00 GMT

Burma asli (tak jual ) untuk pemiran sahaja bulu susah nak dapat

Read More »

AYAM SABUNG JAGOAN HEBAT- UNTUK DIJUAL DAN MENJAMU MATA ...

Posted by Berita Teraktual on Thu, 23 Oct 2014 17:15:00 GMT

blog ini di bina dengan tujuan memaparkan kecantikan dan keindahan ayam sabung yang di cipta oleh maha pencipta iaitu allah s.w.t ...bagi penggemar ayam sabung ...

Read More »


Jual Ayam Laga Rm 50 2013

Ayam sabung / ayam laga, Anak bapak kelabu 3x dengan ibu hitam umur da 7 bln ayam belum berani ayam lagi tapi kaki besar sikit lah haha sbb tu aku tak jual dia nie . Ayam sabung, Bibit ayam sabung pada masa dahulu tidak dikhususkan kepada jenis ayam sabung seperti sekarang dahulu ayam sabung hanya dipanggil mengikut warna dan gaya sahaja. Mengenali ayam kampung ori, ayam hutan dan ayam sabung, Ayam bangkok??? siam??? nama nya saigon… ayam kpg orait gulai ayam redang nenas ayam hutan itu jenis 1 jak kau bg tau…. ada 2 jenis lagi…. kau tak.

Ayam sabung: gambar terbaru, Burma asli (tak jual ) untuk pemiran sahaja bulu susah nak dapat. Ayam sabung jagoan hebat- untuk dijual dan menjamu mata, Blog ini di bina dengan tujuan memaparkan kecantikan dan keindahan ayam sabung yang di cipta oleh maha pencipta iaitu allah s.w.t bagi penggemar ayam sabung. Mesin ayam golek dan tapak perniagaan untuk dijual ~ al fahani, Tapak perniagaan, resepi, mesin ayam golek, dan semua peralatan nak memulakan perniagaan akan di tolak sekali..

Cara agar ternak ayam kampung lebih menguntungkan, Saya tertarik untuk ternak ayam kampung dikebun sendiri dan harap berikan advice cara penjualan setelah ayam cukup umur. jual dipasar bebas atau ada kumpulan warung. Jualan satu | informasi jualan produk nomor satu, Dijual baterai samsung super jadul sgh c100 warna ordinary ԁаrk grey , kondisi baru , mаѕіh аԁа packingnya, kualitas bagus, ѕυԁаh jual banyak , mаѕіh. Pembiak baka ayam serama dan ayam siam: october 2009, Tapi time kecik gini je la tengok posing atas meja lak ni bapak putih pertama bagi trip baru nie, ainyesal lak jual balik bapak asal ayam putih nie.,..

Referensi:
  • ray-farm77.blogspot.com
  • sabung2.blogspot.com
  • shawnagrofarm.wordpress.com
You might also likeclose