'» Tip Memancing Ikan Siakap'


Ikan siakap | Cara Memancing , Teknik Dan Petua Memancing

Posted by Berita Teraktual on Mon, 14 Jul 2014 10:47:00 GMT

1. Memancing di tebing berbatu adalah kawasan berpotensi menjinakkan ikan. Batu atau karang di kawasan itu menjadi kegemaran ikan berlindung dan memburu mangsa.

Read More »

Mencari Joran Master: Teknik Memancing Ikan Siakap Kolam

Posted by Berita Teraktual on Fri, 25 Jul 2014 03:53:00 GMT

naga said... Terima kasih atas tips dan teknik memancing siakap kolam yang diterangkan....ada tak tips memancing ikan pacu pulak tanpa guna wire leader??

Read More »

aRz oNe kaki pancing: Tip - tip memancing Ikan air masin ...

Posted by Berita Teraktual on Wed, 23 Jul 2014 01:47:00 GMT

1.3) Kadangkala di kolam terdapat anak anak ikan yang hidup termasuklah ikan talapia yg senang membiak terutama dikolam yg airnya dicampur garam, ini ...

Read More »

Jom .......Mancing Ler!: Tips Masa Terbaik Memancing di Kolam

Posted by Berita Teraktual on Fri, 18 Jul 2014 17:16:00 GMT

Aku memang suka memancing di kolam, maksud aku kolam berbayar.Bukanlah memancing saja-saja. Aku ada sikit penyelidikan. Memang aku suka menyelidik sebelum ...

Read More »

TRIP MEMANCING DAN TIPS

Posted by Berita Teraktual on Fri, 25 Jul 2014 05:33:00 GMT

{Gila Pancing Ikan} ... Rahsia - rahsianya ialah Maggie Cintan Kosong ( RM3.80 ) Rebus dengan air panas Biar sehingga kembang letakkan di dalam plastik itu sahaja

Read More »


» Tip Memancing Ikan Siakap

Ikan siakap | cara memancing , teknik dan petua memancing, 1. memancing di tebing berbatu adalah kawasan berpotensi menjinakkan ikan. batu atau karang di kawasan itu menjadi kegemaran ikan berlindung dan memburu mangsa.. Mencari joran master: teknik memancing ikan siakap kolam, Naga said terima kasih atas tips dan teknik memancing siakap kolam yang diterangkan.ada tak tips memancing ikan pacu pulak tanpa guna wire leader??. Arz one kaki pancing: tip - tip memancing ikan air masin, 1.3) kadangkala di kolam terdapat anak anak ikan yang hidup termasuklah ikan talapia yg senang membiak terutama dikolam yg airnya dicampur garam, ini.

Jom .mancing ler!: tips masa terbaik memancing di kolam, Aku memang suka memancing di kolam, maksud aku kolam berbayar.bukanlah memancing saja-saja. aku ada sikit penyelidikan. memang aku suka menyelidik sebelum. Trip memancing dan tips, {gila pancing ikan} rahsia - rahsianya ialah maggie cintan kosong ( rm3.80 ) rebus dengan air panas biar sehingga kembang letakkan di dalam plastik itu sahaja. Aku suka memancing: siakap dan pari di kelong nazri, bagan, Kalau anda berangan2 pergi memancing ke kelong nazri bagan lalang, jangan lupa membawa koyan bertali sekurang2nya 200 lb berserta mata kali besar..

Resepi ikan siakap stim lemon ~ ciklaili.com, Untuk entri kali ini saya ingin berkongsi resepi ikan siakap stim lemon. ikan siakap memang sedap dimakan dan boleh dimasak dalam pelbagai resepi seperti 3 rasa, stim. Info untuk membina sangkar ikan siakap putih. ~ siakappaka, Info untuk membina sangkar ikan siakap putih yang berukuran 10' x 10' tong: 1 tong rm45 tong yg. diperlukan sebanyak 12biji = rm540 kayu: kayu 2 x 4 x 12 = 8 batang. Trip memancing dan tips: march 2010, Trip memancing bot tekong pak razak telah diambil tarikh telah di setkan pada 27-28 2 hari satu malam 1- kumas 2- bro rizal 3- khai vtec.

Referensi:
  • akilpancing.wordpress.com
  • joranmaster.blogspot.com
  • arzonekakipancing.blogspot.com
You might also likeclose