'» Tip Memancing Ikan Siakap'


Ikan siakap | Cara Memancing , Teknik Dan Petua Memancing

Posted by Berita Teraktual on Mon, 18 Aug 2014 08:04:00 GMT

1. Memancing di tebing berbatu adalah kawasan berpotensi menjinakkan ikan. Batu atau karang di kawasan itu menjadi kegemaran ikan berlindung dan memburu mangsa.

Read More »

Mencari Joran Master: Teknik Memancing Ikan Siakap Kolam

Posted by Berita Teraktual on Tue, 19 Aug 2014 00:24:00 GMT

naga said... Terima kasih atas tips dan teknik memancing siakap kolam yang diterangkan....ada tak tips memancing ikan pacu pulak tanpa guna wire leader??

Read More »

Jom .......Mancing Ler!: Teknik Memancing Siakap

Posted by Berita Teraktual on Thu, 21 Aug 2014 17:11:00 GMT

Siakap ni suka duduk muara sungai, seelok-eloknya masa nak mancing dia ni ialah masa air dah dekat-dekat nak pasang penuh sebab masa tu tahap kemasinan ...

Read More »

TRIP MEMANCING DAN TIPS

Posted by Berita Teraktual on Thu, 21 Aug 2014 08:22:00 GMT

{Gila Pancing Ikan} ... Rahsia - rahsianya ialah Maggie Cintan Kosong ( RM3.80 ) Rebus dengan air panas Biar sehingga kembang letakkan di dalam plastik itu sahaja

Read More »

http://memerangsungai.blogspot.com: Tips Memancing Udang ...

Posted by Berita Teraktual on Thu, 21 Aug 2014 13:22:00 GMT

Tips rahsia aku!!!!.. 1.Tabur tanah berbau cacing yang berlebihan dalam bekas cacing ke lokasi nak di labuhkan umpan. 2.Gunakan ikan sardin, kemudian tebuk ...

Read More »


» Tip Memancing Ikan Siakap

Ikan siakap | cara memancing , teknik dan petua memancing, 1. memancing di tebing berbatu adalah kawasan berpotensi menjinakkan ikan. batu atau karang di kawasan itu menjadi kegemaran ikan berlindung dan memburu mangsa.. Mencari joran master: teknik memancing ikan siakap kolam, Naga said terima kasih atas tips dan teknik memancing siakap kolam yang diterangkan.ada tak tips memancing ikan pacu pulak tanpa guna wire leader??. Jom .mancing ler!: teknik memancing siakap, Siakap ni suka duduk muara sungai, seelok-eloknya masa nak mancing dia ni ialah masa air dah dekat-dekat nak pasang penuh sebab masa tu tahap kemasinan.

Trip memancing dan tips, {gila pancing ikan} rahsia - rahsianya ialah maggie cintan kosong ( rm3.80 ) rebus dengan air panas biar sehingga kembang letakkan di dalam plastik itu sahaja. Http://memerangsungai.blogspot.com: tips memancing udang, Tips rahsia aku!!!! 1.tabur tanah berbau cacing yang berlebihan dalam bekas cacing ke lokasi nak di labuhkan umpan. 2.gunakan ikan sardin, kemudian tebuk. Pancing oh pancing ikan dan udang galah cara mudah!!!!!, Blog yang padat dengan petua, rahsia dan helah memancing ikan dan udang galah paling mudah,murah, do-it yourself dan berkesan bagi mereka yang benar-benar gila memancing..

Resepi ikan siakap stim lemon ~ ciklaili.com, Untuk entri kali ini saya ingin berkongsi resepi ikan siakap stim lemon. ikan siakap memang sedap dimakan dan boleh dimasak dalam pelbagai resepi seperti 3 rasa, stim. Rodlentuk.blogspot.com: specs: banax kaigen 10000 vs miya, After a while rodlentuk blog have been viewed by many other country besides malaysian region, so for few entries onwards i have to write it in english.. Arz one kaki pancing, Aku mengambil keputusan utk terus memancing atas kelong itu. di sini aku berjaya menaikan seekor belukang seberat 1kg serta beberapa ekor ikan gelama n duri..

Referensi:
  • akilpancing.wordpress.com
  • joranmaster.blogspot.com
  • mancing101.blogspot.com
You might also likeclose