'» Tip Memancing Ikan Siakap'


Ikan siakap | Cara Memancing , Teknik Dan Petua Memancing

Posted by Berita Teraktual on Tue, 29 Jul 2014 08:35:00 GMT

1. Memancing di tebing berbatu adalah kawasan berpotensi menjinakkan ikan. Batu atau karang di kawasan itu menjadi kegemaran ikan berlindung dan memburu mangsa.

Read More »

Mencari Joran Master: Teknik Memancing Ikan Siakap Kolam

Posted by Berita Teraktual on Mon, 28 Jul 2014 06:05:00 GMT

naga said... Terima kasih atas tips dan teknik memancing siakap kolam yang diterangkan....ada tak tips memancing ikan pacu pulak tanpa guna wire leader??

Read More »

BLOG ORANG DESA: TIP PANCING KOLAM IKAN SIAKAP

Posted by Berita Teraktual on Tue, 29 Jul 2014 09:25:00 GMT

Mengikut pengalam aku yang tak seberapa dalam dunia memancing ikan siakap kolam nih… aku dapati ada beberapa teknik atau petua yang boleh digunapakai ...

Read More »

aRz oNe kaki pancing: Tip - tip memancing Ikan air masin ...

Posted by Berita Teraktual on Tue, 29 Jul 2014 06:11:00 GMT

1.3) Kadangkala di kolam terdapat anak anak ikan yang hidup termasuklah ikan talapia yg senang membiak terutama dikolam yg airnya dicampur garam, ini ...

Read More »

Jom .......Mancing Ler!: Tips Masa Terbaik Memancing di Kolam

Posted by Berita Teraktual on Tue, 29 Jul 2014 03:41:00 GMT

Aku memang suka memancing di kolam, maksud aku kolam berbayar.Bukanlah memancing saja-saja. Aku ada sikit penyelidikan. Memang aku suka menyelidik sebelum ...

Read More »


» Tip Memancing Ikan Siakap

Ikan siakap | cara memancing , teknik dan petua memancing, 1. memancing di tebing berbatu adalah kawasan berpotensi menjinakkan ikan. batu atau karang di kawasan itu menjadi kegemaran ikan berlindung dan memburu mangsa.. Mencari joran master: teknik memancing ikan siakap kolam, Naga said terima kasih atas tips dan teknik memancing siakap kolam yang diterangkan.ada tak tips memancing ikan pacu pulak tanpa guna wire leader??. Blog orang desa: tip pancing kolam ikan siakap, Mengikut pengalam aku yang tak seberapa dalam dunia memancing ikan siakap kolam nih… aku dapati ada beberapa teknik atau petua yang boleh digunapakai.

Arz one kaki pancing: tip - tip memancing ikan air masin, 1.3) kadangkala di kolam terdapat anak anak ikan yang hidup termasuklah ikan talapia yg senang membiak terutama dikolam yg airnya dicampur garam, ini. Jom .mancing ler!: tips masa terbaik memancing di kolam, Aku memang suka memancing di kolam, maksud aku kolam berbayar.bukanlah memancing saja-saja. aku ada sikit penyelidikan. memang aku suka menyelidik sebelum. Trip memancing dan tips, {gila pancing ikan} rahsia - rahsianya ialah maggie cintan kosong ( rm3.80 ) rebus dengan air panas biar sehingga kembang letakkan di dalam plastik itu sahaja.

Ikan kelab memancing tawau sabah - kelab pancing tang batu, Jenis-jenis ikan air tawar. loma/lomah-thynichthys thynnoides. ikan ni biasanya boleh didapati di tasik2 dan lombong di sekitar malaysia.selalunya dalam. Resepi ikan siakap stim lemon ~ ciklaili.com, Untuk entri kali ini saya ingin berkongsi resepi ikan siakap stim lemon. ikan siakap memang sedap dimakan dan boleh dimasak dalam pelbagai resepi seperti 3 rasa, stim. Info untuk membina sangkar ikan siakap putih. ~ siakappaka, Info untuk membina sangkar ikan siakap putih yang berukuran 10' x 10' tong: 1 tong rm45 tong yg. diperlukan sebanyak 12biji = rm540 kayu: kayu 2 x 4 x 12 = 8 batang.

Referensi:
  • akilpancing.wordpress.com
  • joranmaster.blogspot.com
  • blogorangdesa.blogspot.com
You might also likeclose