'» Tip Memancing Ikan Siakap'


(mangrove jack fishing) memancing ikan merah / siakap ...

Posted by Berita Teraktual on Tue, 16 Sep 2014 11:18:00 GMT

tarikan yang mantap..

Read More »

Ikan siakap | Cara Memancing , Teknik Dan Petua Memancing

Posted by Berita Teraktual on Wed, 17 Sep 2014 08:18:00 GMT

1. Memancing di tebing berbatu adalah kawasan berpotensi menjinakkan ikan. Batu atau karang di kawasan itu menjadi kegemaran ikan berlindung dan memburu mangsa.

Read More »

Angler's File: Tips dan cara memancing siakap

Posted by Berita Teraktual on Tue, 16 Sep 2014 14:39:00 GMT

Siakap ni kena pandai baca air. Sebab siakap ni suka duduk muara sungai, seelok-eloknya masa nak mancing dia ni ialah masa air dah dekat-dekat nak pasang ...

Read More »

BLOG ORANG DESA: TIP PANCING KOLAM IKAN SIAKAP

Posted by Berita Teraktual on Tue, 16 Sep 2014 17:23:00 GMT

Mengikut pengalam aku yang tak seberapa dalam dunia memancing ikan siakap kolam nih… aku dapati ada beberapa teknik atau petua yang boleh digunapakai ...

Read More »

aRz oNe kaki pancing: Tip - tip memancing Ikan air masin ...

Posted by Berita Teraktual on Mon, 15 Sep 2014 07:16:00 GMT

1.3) Kadangkala di kolam terdapat anak anak ikan yang hidup termasuklah ikan talapia yg senang membiak terutama dikolam yg airnya dicampur garam, ini ...

Read More »


» Tip Memancing Ikan Siakap

(mangrove jack fishing) memancing ikan merah / siakap, Tarikan yang mantap. Ikan siakap | cara memancing , teknik dan petua memancing, 1. memancing di tebing berbatu adalah kawasan berpotensi menjinakkan ikan. batu atau karang di kawasan itu menjadi kegemaran ikan berlindung dan memburu mangsa.. Angler's file: tips dan cara memancing siakap, Siakap ni kena pandai baca air. sebab siakap ni suka duduk muara sungai, seelok-eloknya masa nak mancing dia ni ialah masa air dah dekat-dekat nak pasang.

Blog orang desa: tip pancing kolam ikan siakap, Mengikut pengalam aku yang tak seberapa dalam dunia memancing ikan siakap kolam nih… aku dapati ada beberapa teknik atau petua yang boleh digunapakai. Arz one kaki pancing: tip - tip memancing ikan air masin, 1.3) kadangkala di kolam terdapat anak anak ikan yang hidup termasuklah ikan talapia yg senang membiak terutama dikolam yg airnya dicampur garam, ini. Mencari joran master: teknik memancing ikan siakap kolam, Naga said terima kasih atas tips dan teknik memancing siakap kolam yang diterangkan.ada tak tips memancing ikan pacu pulak tanpa guna wire leader??.

Jom .mancing ler!: teknik memancing siakap, Siakap ni suka duduk muara sungai, seelok-eloknya masa nak mancing dia ni ialah masa air dah dekat-dekat nak pasang penuh sebab masa tu tahap kemasinan. Trip memancing dan tips, {gila pancing ikan} rahsia - rahsianya ialah maggie cintan kosong ( rm3.80 ) rebus dengan air panas biar sehingga kembang letakkan di dalam plastik itu sahaja. Aku suka memancing: siakap dan pari di kelong nazri, bagan, Kalau anda berangan2 pergi memancing ke kelong nazri bagan lalang, jangan lupa membawa koyan bertali sekurang2nya 200 lb berserta mata kali besar..

Referensi:
  • www.youtube.com
  • akilpancing.wordpress.com
  • anglersfile.blogspot.com
You might also likeclose