'» Tip Memancing Ikan Siakap'


Tip Memancing Ikan Siakap

Posted by Berita Teraktual on Wed, 16 Apr 2014 20:03:00 GMT

Siakap ni kena pandai baca air. Sebab siakap ni suka duduk muara sungai, seelok-eloknya masa nak mancing dia ni ialah masa air dah dekat-dekat nak pasang penuh sebab ...

Read More »

Tips Dan Teknik Memancing Ikan Dari Professional - YouTube

Posted by Berita Teraktual on Fri, 18 Apr 2014 07:44:00 GMT

http://bit.ly/pancingchef --- Sila KLik Link Website di sebelah Kiri dan Jika anda tercari-cari rahsia tentang teknik betul memancing ikan maka anda sangat-sangat ...

Read More »

Mencari Joran Master: Teknik Memancing Ikan Siakap Kolam

Posted by Berita Teraktual on Thu, 03 Apr 2014 05:46:00 GMT

naga said... Terima kasih atas tips dan teknik memancing siakap kolam yang diterangkan....ada tak tips memancing ikan pacu pulak tanpa guna wire leader??

Read More »

Memancing Ikan Talapia Cara Mudah - YouTube

Posted by Berita Teraktual on Thu, 17 Apr 2014 12:38:00 GMT

cara yang paling senang dan jimat untuk memancing ikan talapia atau iakan puyu. tak perlu pasang umpan

Read More »

Jom .......Mancing Ler!: Teknik Memancing Siakap

Posted by Berita Teraktual on Sat, 12 Apr 2014 10:21:00 GMT

Siakap ni suka duduk muara sungai, seelok-eloknya masa nak mancing dia ni ialah masa air dah dekat-dekat nak pasang penuh sebab masa tu tahap kemasinan ...

Read More »


» Tip Memancing Ikan Siakap

Tip memancing ikan siakap, Siakap ni kena pandai baca air. sebab siakap ni suka duduk muara sungai, seelok-eloknya masa nak mancing dia ni ialah masa air dah dekat-dekat nak pasang penuh sebab. Tips dan teknik memancing ikan dari professional - youtube, Http://bit.ly/pancingchef --- sila klik link website di sebelah kiri dan jika anda tercari-cari rahsia tentang teknik betul memancing ikan maka anda sangat-s. Mencari joran master: teknik memancing ikan siakap kolam, Naga said terima kasih atas tips dan teknik memancing siakap kolam yang diterangkan.ada tak tips memancing ikan pacu pulak tanpa guna wire leader??.

Memancing ikan talapia cara mudah - youtube, Cara yang paling senang dan jimat untuk memancing ikan talapia atau iakan puyu. tak perlu pasang umpan. Jom .mancing ler!: teknik memancing siakap, Sesuai digunakan untuk memancing ikan gelama,tetuka, serkut, kuku. boleh digunakan untuk ikan separa air. mata kail boleh. Pancing2u.blogspot.com: tip pancing2u: umpan siakap, Saat yang paling seronok adalah apabila ikan siakap menyambar!. cara hendak mengenali ikan ini telah menangkap umpan udang kopek kita adalah joran kita.

Aku suka memancing: siakap dan pari di kelong nazri, bagan, Kalau anda berangan2 pergi memancing ke kelong nazri bagan lalang, jangan lupa membawa koyan bertali sekurang2nya 200 lb berserta mata kali besar.. Kelab pancing tang batu laut tawau sabah fishing, Article outline. sabah map courtesy of sabah tourism board. malaysia has been mentioned as one the best 9 countries in the world to visit during the year 2008 by. Cara menggunakan alat pancing rapala - scribd, Cara menggunakan alat pancing rapala. observations fromthe rapala brothers dear first-time rapala user: because all of us grew up with the rapala and have been.

Referensi:
  • www.kailsejengkal.net
  • www.youtube.com
  • joranmaster.blogspot.com
You might also likeclose